Vill du skaffa enskilt avlopp?

Jag jobbar som hudterapeut i hemmamiljö på landet ett par mil utanför Örnsköldsvik och jag skriver ofta och tipsar om bra hudvård och behandlingar för att få en vackrare hy. Men i dag ska jag skriva om någonting som jag har skaffat till villan och det är ett enskilt avlopp! Så himla bra att jag bara känner att jag måste dela med mig om detta till er, alla mina fina läsare!

Jag har länge velat skaffa ett enskilt avlopp för villan, men det har alltid varit så dyrt. När jag väl tog steget och kontaktade en firma för att få en offert på detta så blev jag mycket positivt överraskad! Det var nämligen inte alls lika dyrt som jag hade trott. Dessutom gick installationen snabbare och smidigare än vad jag hade föreställt mig.

Jag är så himla nöjd med detta och jag rekommenderar verkligen att du skaffar ett enskilt avlopp för din bostad, om du inte redan har det! Jag lovar att du kommer att ångra dig om du inte gör det. Men om du behöver det eller inte beror på om du bor i stad eller på landet. Om du bor på landet, som jag själv, och använder markbrunnar till att ta upp ditt dricksvatten ifrån så är det mycket troligt att du behöver skaffa ett enskilt avlopp.

Detta är nämligen inte bara bra för miljön utan det är också väldigt hygieniskt! Jag har märkt en enorm skillnad sedan vi installerade detta hos oss. Innan hade vi en liten septiktank som inte räckte till oss alla, då fick vi ofta stora problem med lukt och avfall. Men sedan vi installerade det här så har det inte varit några fler problem. Jag är mycket nöjd med detta och jag skulle aldrig vilja ha något annat! Hoppas det här inlägget gav er något att tänka på!